Naar inhoud

Nieuws

7e groepsaankoop groene stroom - Provincie West-Vlaanderen

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
groepsaankoop groene stroom
Provincie West-Vlaanderen organiseert voor de 7e maal een groepsaankoop groene stroom. Maar hoe werkt dat nu precies?

Provincie West-Vlaanderen organiseert binnenkort een nieuwe groepsaankoop groene energie. Met deze groepsaankoop biedt de provincie de inwoners de mogelijkheid te profiteren van een goedkoper contract en de kans om bewust te kiezen voor 100% groene energie.  Er is de mogelijkheid om in te schrijven voor elektriciteit, gas of allebei.

De inschrijvingen starten op 1 december 2017 en lopen tot 7 februari 2018.  Inschrijven is net zoals de vorige edities vrijblijvend.  Je krijgt je persoonlijke berekening voor 100 % groene energie ten laatste op 20 maart 2018.  Op basis van deze informatie beslis je om wel of niet over te stappen.  Ook bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen dit jaar opnieuw deelnemen.

Inschrijven gebeurt via de website www.samengaanwegroener.be, het loket van Woonpunt of de lokale loketten.  Hiervoor heb je je laatste eindafrekening elektriciteit en/of gas nodig.  Nam je vorig jaar deel aan de groepsaankoop ?  Opnieuw inschrijven is nodig; je neemt niet automatisch weer deel.

Voor meer informatie:

Datum van het bericht: vrijdag 10 november 2017
Alle nieuws